Produkter

   Stort sortiment av kläder och presentreklam för företag och privatpersoner

   I Lopus butik i Anderstorp hittar du arbetskläder, personlig skyddsutrustning, profilkläder, reklamartiklar och accessoarer för företag och privatpersoner. Vi tar hand om dig som kund och hjälper dig att hitta de rätta produkterna som just du behöver. Vi har varit i branschen i ungefär 30 år, så du kan vara säker på att vi vet vad vi gör.

   Välkommen in till oss!

   Arbetskläderna profilerar ditt företag

   Arbetskläder och profilkläder fungerar både som kläder anpassade till dina anställdas behov men profilerade plagg skapar också en teamkänsla i arbetsgruppen och stärker företagets varumärke.

   På Lopus har vi ett stort sortiment av arbetskläder, skyddskläder, profilkläder och personlig skyddsutrustning. Kom in till oss i butiken på Storgatan i Anderstorp så hjälper vi dig att välja ut ett sortiment anpassat till just ditt företag och era behov.

   Med hjälp av reklamartiklar med företagets logotyp, i företagets färger och/eller med budskap, kan du profilera företaget och stärka identiteten.  Hos oss på Lopus hittar du alla typer av giveaways och reklamprylar – från muggar och vattenflaskor till pennor och kepsar.

   I vårt sortiment har vi även fritidskläder, träningskläder, resväskor och accessoarer. Här har även du som privatperson ett stort sortiment att välja ur.